DK
EN
DE

Vitra..


En ægte multimaskine!

Dansk kvalitet med gennemtænkt design
Vitra er det Danske bud på en komplet modelserie af robuste redskabsbærere, bygget til de kolde nordiske vintre og de varme sydeuropæiske somre. Med de 4 Vitra modeller, tilbyder vi en knækstyrret fuldhydraulisk redskabsbærerserie, som opfylder selv de skrappeste krav til opgaveløsning inden for de 3 sektorer, Vinterbekæmpelse, Grøn arealpleje og Renholdelsesopgaver. 

Vitra er standardmonteret med A-ramme Cat 0 / 1. hvilket medfører yderligere fleksibilitet ift. mulige redskabskombinationer som kan være med til at løse kundens arbejdsopgaver mere effektivt. Vitra er udviklet og produceret i Danmark, udelukkende med kvalitetskomponenter og fortrinsvis med Danske leverandører. Det tætte samarbejde med lokale leverandører som f.eks. Danfoss giver udbytte i form af synergier, som gavner både kunden men også bidrager til danske arbejdspladser.

 

En god maskine er intet uden en god chauffør
Således sætter Vitra chaufføren og dennes velbefindende i højsæde. Alle Vitramodeller er monteret med den samme XXL komfortkabine. 
Vitra er opbygget efter de strengeste regler for sikkerhed, men der er også lagt stor vægt på komfort, ergonomi, udsyn etc. for at give  chaufføren optimale arbejdsforhold til de lange arbejdsdage.  

Ved hjælp af gennemtænkt design og intelligent materialevalg er der både behagelig frihøjde inden i kabinen, samtidig med at der opretholde minimal udvendig totalhøjde. Kabinen har plant gulv og er udstyret med døre i begge sider, som ikke alene sikrer optimal og komfortabel  adgang til kabinen, selv ved mange ind- og udstigninger i løbet af en arbejdsdag - det sikrer også at der altid er mulighed for at stige ind eller ud af kabinen, til den side der vender væk fra trafikken.

 

 

 

 

 

 • Find din forhandler
  Vitras forhandles gennem et stærkt landsdækkende netværk af forhandlere og serviccentre.
   

  Derfor finder du altid en nær dig.


  Læs mere
 • Professionel Service
  Som producent støtter vi vores forhandlere, så de altid kan levere grundig service af høj kvalitet og reagere lynhurtigt.

  Læs meget mere på vores service side
   

  Læs mere
Kontakt os Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål