DK
EN
DE

Lindholdt Maskiner


En stærk dansk familie!

Vitra er designet og bygges af den danske, familiejede virksomhed, Lindholdt Maskiner A/S. Firmaet startede produktionen af Vitra i 1999 
Maskinerne er fra start bygget med kvalitet og høj funktionalitet for øje og disse værdier værnes der til stadighed om på den vestjyske fabrik.

Vort mål er løbende at optimere og forfine vort produkt, lige fra den komplette maskine til levering af reservedele. Vi ved det kræver konstant udvikling og optimering så markedets krav til førekomfort, effektivitet, fleksibilitet og driftsøkonomi altid kan imødekommes.

Lindholdt Maskiner har stor fokus på at „passe på vort miljø“. Såvel nærmiljøet hvor vore maskiner færdes, chaufførens arbejdsmiljø, samt en miljørigtig produktion. Således har vi et tæt samarbejde med de bedste leverandører på markedet, eks. Danfoss, Caterpillar og opnår således i fællesskab de bedste løsninger. I vor udvikling har vi altid punkter som miljø, ergonomi og økonomi med som vigtige parametre. 

Kombineret med et klart ønske om at levere den bedste kvalitet, er vore kunder sikret et produkt som lever op til deres forventninger.

De bedste hilsner

Lindholdt Maskiner A/S

 

Kontakt os Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål